Alap csere

Számunkra nagyon fontos, hogy elégedett legyél, így szeretnénk, hogy 100%-ban Te dönts a cserélni kívánt termékeid sorsáról! 

Méret- és minta módosításnál az egyetlen fő szempont, hogy még ne legyen kimosva a termék. A Karácsonyra rendelt termékek esetén pedig meghosszabbított cseregaranciával szeretnénk kedveskedni, amely január 30-ig érvényes! 
Alap méretcsere: 
  • Ingyenes, mivel mind a póló, mind a gyártás költségét átvállaljuk tőled. Egyedül a csere oda-vissza szállítási költségét kell neked kifizetned, ami pedig csupán 2990 Ft, így a Postára járás terhét leveszünk a válladról. 
  • Kattints a csere rendelés igénylése gombra! Miután leadtad hozzánk a javító rendelésed és Pamutmanóink elkészítették számodra az új megfelelő színű/méretű/fazonú terméket, GLS futárunk házhoz viszi számodra a csererendelésed. 
  • Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy a jól becsomagolt- névvel és rendelés számmal ellátott- előző rendelésed átadod neki, és Ő már hozza is vissza hozzánk. 
  • Így végül egy termék marad nálad.
Kérlek az alábbi esetekben mindenféleképpen jelezz nekünk e-mailben:
  • ha külföldről rendeltél
  • egyedi terméket terveztél online pólószerkesztőnkben (MyLife Kollekciós csere rendelésed le tudod adni a fenti gombra kattintva.)
Emellett további termékeket is vásárolhatsz majd. Miután leadtad a csererendelésed utána a rendszer felajánlja, hogy tudod folytatni a vásárlást, így egy csomagként fogjuk teljesíteni a csere terméked és az új terméked.
Kérlek, mindenképp nézd meg hiteles mérettáblázatunk, mikor méretet választasz: https://pamutlabor.hu/merettablazat/
A fenti gombra kattintva tudod leadni a csere rendelésed. E-mailben sajnos nem tudjuk rögzíteni.