Mennyibe kerül a szállítás?

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy az MPL futár vagy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.


MLP szállítás költségünk 1290 Ft
+ utánvétel kiszállítás költség 30000 Ft rendelési érték alatt 790 Ft, afölött 1990 Ft.

A postai kiszállítást az MPL autós futár végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott címre.
A kiszállításról SMS-ben értesítenek a megadott telefonszámra, hogy biztosan ne legyen fennakadás.

A futár az első munkanapon megpróbálja kézbesíteni a csomagod, ha nem tudnád átvenni a második munkanapon is megpróbálkozik a kézbesítéssel. Ha akkor sem tudnád átvenni, ne aggódj értesítőt hagy a postaládádban. Az értesítővel a Hozzád legközelebbi Postán át tudod venni rendelésed. Ha nem sikerül átvenned rendelésed, visszaérkezik üzletünkbe.

Sőt, megsúgunk egy kis tippet:  13.000 Ft feletti (termék vásárlás) rendelés esetén ingyenesen küldjük ki csomagod.
Ha utánvétellel kéred, csak a fizetési mód kezelési díját, 790 Ft-ot kell majd rendezned.

Postapont szállítási költségünk 990 Ft

+ utánvétel kiszállítás költség 30000 Ft rendelési érték alatt 790 Ft, afölött 1990 Ft.

Postapont szolgáltatásunknak hála nem szükséges otthon ölbe tett kézzel várnod a csomagot. Rendelésed bármikor átveheted  gyorsan és egyszerűen. A pontok többségét bevásárlóközpontok parkolói, benzinkutak, forgalmas helyek közül választhatod majd ki.

Itt biztosan megtalálod a számodra legalkalmasabbat: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine%20-%20pontkeres%C5%91

A kiszállításról SMS-ben és emailben is értesítenek. Az itt kapott azonosító, és telefonszámod megadásával veheted át a küldeményt. A futárcég 2 munkanapig tárolja a kijelölt helyen, ezután csomagodat a legközelebbi postán őrzik meg. Ne aggódj, erről szintén írni fognak. Ha itt sem sikerülne átvenned rendelésed, akkor visszaérkezik üzletünkbe.

Sőt, megsúgunk egy kis tippet:  10.000 Ft feletti  (termék vásárlás) rendelés esetén ingyenesen küldjük ki csomagod.

Ha utánvétellel kéred, csupán a fizetési mód kezelési díját, 790 Ft-ot kell majd rendezned. 

GLS szállítási költségünk 1.690 Ft

+ utánvétel kiszállítás költség 30000 Ft rendelési érték alatt 790 Ft, afölött 1990 Ft.


A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján az GLS emailben tájékoztat a csomagod kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. 
Ha nem tudod átvenni csomagod GLS futárunk 2 munkanapon keresztül megpróbálja Neked kézbesíteni. Ha nem sikerül átvenned rendelésed, visszaérkezik üzletünkbe.