Milyen pólót használtok?

Ha már láttad hiteles mérettáblázatunkat, láthattad a kínálatunk sokszínűségét. Számtalan méret és stílus között válogathatsz nálunk.
Termékeink kiválasztásakor a legfontosabb szempont a póló minősége. 100% pamuttal dolgozunk, főként Sol's márkájú pólókra nyomtatunk, amik egyenesen Németországból érkeznek hozzánk.
Férfi pólóink jellemzése:
Kerek nyakú pólóink egyenes szabásúak, oldalvarrás nélküliek, normál vastagságúak és erős szövésűek.
A férfi testhezálló póló szabása a body fit (testhezálló) kategóriába esik. A body fit, a slim fit-nél egy kicsit bővebb szabású, de továbbra is megjelenik a szűkítés a derék és csípő táján. 
A V-nyakú férfi fazon vastag szövésű, oldalvarrással rendelkező szabású.
Női pólóink jellemzése:
Minden női pólónk karcsúsított szabású. Kerek nyakú pólóink normál vastagságúak és erős szövésűek.
A V-, O-nyakú és hosszított pólók vékonyabb, finomabb szövetből készülnek, továbbra is minőségi 100% pamut anyagból. Ezek a pólók egy kicsit bővebb szabásúak, fehér színük árnyaltabb a hagyományosnál, tört fehér. Rugalmasabbak, és a testalkattól függően határozottabban emelik ki a finom derékvonalat, az előnyös területeket.
Női trikónk vékony, finomabb szövetből készül. Szépen ívelt kivágással, ízlésesen emeli ki a dekoltázst. A torzó nem kap túlzó hangsúlyt.
Gyermek pólóink jellemzése:
A gyermek pólóink erős szövésű, jól szellőző 100% pamutból készülnek.
A különböző fazonok között méreteltérés lehetséges!

Minden termékünket 30 fokon, kifordítva mossátok. Nem szabad szárítógépbe helyezni! A természetes pamut tulajdonsága, hogy víz hatására összehúzódik. Ez az összehúzódás száradás következtében megszűnik, így a pólód nem fog összemenni, kinyúlni, torzulni. 

Mérettáblázatunk: https://pamutlabor.hu/merettablazat/