Milyen technikával nyomtattok textilre?

Nekünk az a legfontosabb szempont, hogy a pólóinkat élvezet legyen viselni, és örömet szerezzenek Nektek. Éppen ezért az egyik legprofesszionálisabb pólónyomtatási eljárással dolgozunk, digitális nyomtatással.
Mit jelent ez nálunk pontosan? A textíliába, közvetlenül a pamut rostszálai közé juttatjuk be a bőrbarát festékanyagot. A nyomat minőségének megőrzése érdekében, színes pólóinkat dupla festék réteggel készítjük. A minta nem egy rávasalható, könnyedén kopó matrica.
Termékeink kiválasztásakor a póló minőségét találtuk a legfontosabb szempontnak. Kizárólag 100% pamuttal dolgozunk.
A tartós, jó minőségű nyomat érdekében egy előkezelő anyagot, használunk. Ez négyzetes nyomot hagy a pólón, de az első mosásnál kijön.
Minden szövet termékünket (pólók, pulóverek, táskák) használat előtt kötelező kimosni! Kifordítva 30 fokon, szárítógép használata nélkül tedd majd ezt. Ez azért fontos, mert a magas hőfokú, száraz környezetben a centrifugális erő mellett megsérünle a minta.
Kérünk, a felsoroltak szerint mosd ki. A pamut egyik tulajdonsága, hogy víz hatására összehúzódnak a szövetszálak. Még a feltételeink mellett is sok külső tényező befolyásolhatja az organikus anyag depolimerizációs arányát, amire nincsen rálátásunk. Ilyen lehet a vízkeménység, és az öblítőhasználat. Ez helyreáll száradás közben, így a pólód nem fog összemenni, kinyúlni, torzulni.

Mi, Pamutmanók a legjobb minőségre törekszünk. Szünet nélkül azon dolgozunk, hogy egyre jobb termékeket készítsünk Nektek. Bízhatsz elkötelezettségünkben és szakértelmünkben!