MPL szállítás információk

MLP szállítás költségünk 1390 Ft

+ utánvétel kiszállításköltség 30000 Ft rendelési érték alatt 790,- Ft, afölött 1990,- Ft.


A postaikiszállítást az MPL autós futár végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadottcímre.

A kiszállításról SMS-ben értesítenek a megadott telefonszámra, hogy biztosan ne legyen fennakadás.


A futár az első munkanapon megpróbálja kézbesíteni a csomagod, ha nem tudnád átvenni a második munkanapon is megpróbálkozik a kézbesítéssel. Ha akkor sem tudnád átvenni, ne aggódj értesítőt hagy a postaládádban. Az értesítővel a Hozzád legközelebbi Postán át tudod venni rendelésed. Ha nem sikerül átvenned rendelésed, visszaérkezik üzletünkbe.

Sőt, megsúgunk egy kis tippet:  13.000 Ft feletti (termék vásárlás) rendelés esetén ingyenesen küldjük ki csomagod. Ha utánvétellel kéred, csak a fizetési mód kezelési díját kell majd rendezned, amely a rendelési értéktől függően 790,- Ft vagy 1.990,- Ft.


PostaPont szállítási költségünk: 990,- Ft+ utánvétel

utánvétel kiszállítási költség: 30.000,- Ft rendelési érték alatt 790,- Ft, a fölött 1990,- Ft.

PostaPont szolgáltatásunknak hála nem szükséges otthon ölbe tett kézzel várnod a csomagot. Rendelésed bármikor átveheted  gyorsan és egyszerűen. A pontok többségét bevásárlóközpontok parkolói, benzinkutak, forgalmas helyek közül választhatod majd ki.

Itt biztosan megtalálod a számodra legalkalmasabbat: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine%20-%20pontkeres%C5%91

Aki szállításról SMS-ben és emailben is értesítenek. Az itt kapott azonosító, és telefonszámod megadásával veheted át a küldeményt. A futárcég 2 munkanapig tárolja a kijelölt helyen, ezután csomagodat a legközelebbi postán őrzik meg. Ne aggódj, erről szintén írni fognak. Ha itt sem sikerülne átvenned rendelésed, akkor visszaérkezik üzletünkbe.

Sőt, megsúgunk egy kis tippet:  10.000 Ft feletti  (termék vásárlás) rendelés esetén ingyenesen küldjük ki csomagod. Ha utánvétellel kéred, csak a fizetési mód kezelési díját kell majd rendezned, amely a rendelési értéktől függően 790,- Ft vagy 1.990,- Ft.